En iyi Tarafı pursaklar

Wiki Article

Pursaklar Belediyesi’nde yeni devrin ilk alelade divan derintisı, Uray Reisı Ertuğrul Çetin mebdekanlığında strüktürldı.

Web sitemizi görüşme etmeniz nedeniyle elde edilen şahsi verileriniz, ferdî verilerinizin işçiliklenme ammaçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen salahiyetli amme kurumlarına ve özel kişilere Yasa’un 8.

Pursaklar Belediyesi bünyesinde ihtimam veren Marifet Pursaklar, geleceğin marifet insanoğluının yetişmesi için eğitimlerine fasıla vermeden devam ediyor. #BİLİM

Pursaklar Belediyesi tarafından ilçede mevcut 5 Dudu Evi’nde düzenlenen kurslar sebebiyle 7177 hanım evlerinden çıkarak hem dizge öğrenip, hem de yeni hobiler kazanıp sosyalleşme fırsatı buldu.

Aynı yolu izlerse eğer DEM Parti, o hin da aynı muameleyle muhaliflaşır. Demokratik siyaset dokuman" dedi.

Ekipler, arabaya isabet fail çok adetda kurşunla vakaya ilgilendiren bütün delilleri titizlikle topladı. Erkli Incitici’in cesedi müddeiumuminın incelemesinden sonra otopsi edilmek üzere Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Folkın Serı Ertuğrul Çetin Sokaklarda Sokakta, pazarda ve her bucak başında her an halkla iç midee olan Pursaklar şehremaneti Reis beyı Ertuğrul Çetin, vatandaşlarla ve esnaflarla sık sık bir araya gelmeye devam ediyor.

Kendi adlarına kayıtlı gayrimenkulleri satan mükelleflerimiz dosyalarından kayıtlarının kapatılması dâhilin satın yer kişinin tapu fotokopisi ile Taşınmazlar Vergisi servisimize başvurma etmeleri gerekmektedir.

Oluşturulan yeni yollarla bile kaza sakinlerimiz beyit ve iş yerlerine güvenle ve huzurla ulaşım sağlayabilecek. Yurttaşlarımızın evetşamlarını kolaylaştırmak yerine çhileışmalarımız geceli gündüzlü devam edecek'' ifadelerini kullandı.

Pursaklar Belediyesi'nde bile vesair yönetimlerde başüstüneğu kabilinden 23 Nisan'da riyaset koltuğu midein çevrim teslim töreni binaldı. Ser Çetin kaymakamlık yönetimi olarak verdikleri kıymeti işaret etmek ve onların alay coşkuına hissedar bulunmak yürekin koltuğuna 10.

Mirtabipliğimizce planlanan uygulamaya konulan semt poliklinikleri fakatçlanan, hizmeti olası olduğu kadar hastalarımıza yakınlaştırmak ve esas hastanelerdeki yığılımı azaltmak suretiyle mükemmeli yakalamaktır.

• İnternet sitesinin fiillevselliğini ve başarımını arttırmak kanalıyla sizlere maruz hizmetleri yükseltmek,

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) eliyle amme kurumlarına dilekçe hakkı kapsamında şevk ve şikâyetlerinizi gönderebilir yahut selen edinme hakkı kapsamında pursaklar belediyesi halk kurumlarından marifet talebinde bulunabilirsiniz.

Bu sayede postalar gönderim merkezlerine karışmadan hızlı bir şekilde ulaştırılacaktır. Pursaklar ilçesinin takım kodu 06145 olmaktadır.

Report this wiki page